Even voorstellen...

6851-on1

"Door het verleden los te laten wordt je reis lichter. Laat achter wat niet meer nodig is."

Hoi, ik ben Esther; dochter, zus, echtgenote, moeder, maar bovenal vrouw en soms ook nog gewoon een meisje. En zoals iedereen, heb ook ík zo mijn levenslessen gehad. Sommige groot en langdurig pijnlijk, andere kleiner van formaat en impact. In alle gevallen werden ze allemaal ‘keurig’ opgeslagen in mijn lijf en ging ik door. Precies zoals verwacht werd van mijn omgeving, de maatschappij waarin wij leven en niet te vergeten mijzelf: niet zeuren en te lang bij stilstaan, maar schouders eronder en weer verder.

Totdat mijn lichaam ‘nee’ zei… Ik was zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel uitgeput; er moest dus echt iets gebeuren. Na een zoektocht langs verschillende therapievormen waar veelal vanuit het hoofd en met praten gewerkt wordt, kwam ik in contact met lichaamsgerichte methoden als ademwerk, Integral Pelvic Therapy en Interactieve Zelf-Resonantie. Mijn pad naar herstel leidde uiteindelijk naar een prachtige nieuwe levensinvulling in de vorm van Blossom Relief.

Ik ontvang je graag bij mij thuis waar ik een prettige en veilige omgeving heb gecreëerd om je te begeleiden bij jouw proces.

Met een heldere kijk, oprechte aandacht, geduld en compassie gaan we samen jouw avontuur aan.
Je bent van harte welkom met alles wat je meebrengt!

Esther ten Hof